Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твНационалните празници на България са

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твНационалните празници на България са
Коментари Харесай

Харалан Александров: Винаги на национални празници има недостойни политически кавги

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Националните празници на България са изобилен източник на политическа легитимност. Когато закъсат политиците с легитимността, те се затичват натам, с цел да се включат в щепсела и да пернат малко легитимация. За страдание, става сгъчкване, сбиват се към щепсела кой да мушне първи своето контактче и се получават конфузни обстановки, което приказва доста зле за българските политици, само че по никакъв метод не би трябвало да се хвърля сянка върху смисъла и значимостта на знаците на българските националноосвободителни битки. Така че ще продължаваме да ставаме очевидци на сходни недостойни кавги и имам поради продължаващия развой на загуба на легитимност на това потомство български политици. 

Това разяснява в ефира на Нова тв Харалан Александров.

Редно е да не се приказват такива неща на народен празник като Трети март. Хубаво би било политиците да застанат в този ден един до различен и да помълчат в памет на хората, починали за България. Всичко това би било добре, само че не е по този начин и в никакъв случай не е било по този начин. Когато стане такова сдърпване, повода е, че даже нямат причина да се спречкат. Трети март не е безпристрастен. В случая повода не е това обаче. Истината е, че самият Трети март е зареден с спор, тъй като всички русофоби в България в никакъв случай не са били болшинство, само че постоянно са били дейни и доста шумни, имат проблем с този празник, разяснява Андрей Райчев.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР